Enrolment options

Навчальна дисципліна «МЕТОДИКА ВИХОВНОЇ РОБОТИ В ПОЧАТКОВІЙ ЩКОЛІ» вивчається у ІІІ семестрі, є факультативним предметом профільної середньої освіти, який розпочинає вивчення навчальних дисциплін педагогіного циклу і забаезпечує теоретичну підготовку до педагогічної практики «Позакласна та позашкільна виховна робота». Передумовою є вивчення експериментальних інтегрованих курсів «Історія: Україна і світ», «Громадянська освіта».

 Навчальна програма дисципліни «МЕТОДИКА ВИХОВНОЇ РОБОТИ В ПОЧАТКОВІЙ ЩКОЛІ» розроблена відповідно до вимог Стандарту фахової передвищої освіти України: освітньо-професійний ступінь Фаховий молодший бакалавр, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальність 013 Початкова освіта, затвердженого та введеного в дію наказом Міністерства освіти і науки України від 13.07.2021 № 801. Її зміст орієнтує студентів не тільки на творче засвоєння педагогічних знань, а й на вироблення умінь, навичок і бажання самостійного навчання, оволодіння новою інформацією, уміння використовувати здобуті знання на практиці.

Мета – оволодіння студентами провідними концептуальними теоріями, законами та закономірностями виховного процесу, усвідомлення ними основних компонентів виховної діяльності вчителя початкової школи; всебічний аналіз діяльності вчителя, який допомагає опанувати зміст, принципи, методи, форми, засоби реалізації завдань вихавання дітей молодшого шкільного віку згідно вимог НУШ, сучасного суспільного розвитку, досягнень науки, передового педагогічного досвіду на засадах особистісно зорієнтованого, інтегрованого, діяльнісного і компетентнісного підходів.

вид семестрового контролю - диференційований залік

Self enrolment (Student)